Помста укрів: Гіркін повідомляє про великі втрати росіян під Горлівкою - розгромлено бліндаж, загинув "комбат" і його "бійці"

Сепаратисти "ДНР" зазнали чималі втрати під Горлівкою. Серед загиблих і "комбат" найманців "ДНР". Про п'ять загиблих "гібридів" Путіна повідомляє сумнозвісний екс-міністр оборони "ДНР" та військовий злочинець Ігор Гіркін, зазначають Патріоти України.

Екс-полковник ФСБ, посилаючись на свої джерела, близькі до колаборантів, пише, що під час бою в районі окупованого міста загинув польовий командир незаконного збройного бандформування. Також або вбиті, або важко поранені (Serg Marco пише, що таки загинули від поранень) двоє найманців, які поспішили на виручку командиру.

Ще одного росіянина накрило на позиціях. Втрати "армії" "ДНР" підтверджуються і повідомленнями в джерелах, які симпатизують окупантам. Зокрема, в телеграм-каналі "військкор Кошеня" йдеться про знищене бліндажу, а також про те, що українські військові вели вогонь по позиціях "ДНР" за даними, отриманими з безпілотника, який коригував вогневу активність.

Раніше повідомлялось, що втрати окупантів 20 лютого під Горлівкою цим не обмежилися.

Численні порушення запровадженого у липні 2020 року режиму припинення вогню на Донбасі змусили керівництво України повернути право ЗСУ відкривати вогонь у відповідь в разі відновлення бойових дій незаконними збройними бандформуваннями "республік". Це і було зроблено, причому дуже успішно. Українська армія в черговий раз підтвердила, що не втратила навикі набуті з 2014 року і в змозі вести війну за сучасними стандартами з використанням високотехнологічного обладнання.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...