Хіти тижня. "Кужугетович очень недоволен": Злий Одесит звернув увагу на різницю між нарадами Путіна із Лавровим та Шойгу (фото)

Сьогодні Володимир Путін провів дві наради з головою МЗС РФ Сергієм Лавровим та міністром оборони Сергієм Шойгу. Обидві зустрічі транслювали всі федеральні ЗМІ, і глядачі знову побачили неймовірної довжини стіл, за яким сиділи лише дві людини. Традиційно Путін та його співрозмовник обирають інші інтер'єри для двосторонньої зустрічі. Український блогер Олександр Коваленко помітив суттєву різницю між нарадами Путіна з Лавровим та Шойгу, передають Патріоти України.

"Дело в том, что за бесконечно длинным столом с Владимиром Путиным Лавром и Шойгу сидели кардинально по-разному. В то время как глава МИД всем корпусом был повернут к Путину и имел с президентом РФ постоянный зрительный контакт, министр обороны все сидел к президенту боком и избегал зрительного контакта", - пише блогер.

На його думку, мова тіла та базова психологія поведінки видали небажання Шойгу спілкуватися з господарем Кремля. Лавров, навпаки, був розташований до цих переговорів. "Можно сделать вывод, что в последние дни были в Кремле приняты решения, которые очень сильно испортили настроение Кужугетовичу. А возможно, Путину еще и о других "наполеоновских планах" Кужугетовича нашептали?" – прокоментував Коваленко.

Тим часом, російський ТГ-канал "Baza" дізнався від кількох джерел, що наближеним до Путіна чиновникам значно ускладнили життя. Тепер вони мають кілька разів на тиждень здавати кал через підвищені заходи безпеки. При цьому двотижневий карантин до зустрічі з Путіним не скасовували. "Как стало известно "Базе", среди сотрудников Администрации президента и ФСО есть люди, которые "отсидели" за прошлый год более 150 дней – в один номер. Из-за этого у многих сотрудников даже возникли проблемы в семьях", - зазначили автори канала.

У мережі пожартували, що великі дистанції обумовлені тим, що в Путіна розвинулась вікова далекозорість:

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...