Хіти тижня. Легко "розміняти" на танк окупантів, РЛС чи ДОТ: ​Український дрон-камікадзе дивує маневреністю і б'є здобич, як сокіл (відео)

Це потужне відео запуску українського дрона-камікадзе приємно вражає експертів і простих глядачів. Це не просто безпілотник, це справжній "керований винищувач" від компанії “Атлон Авіа” “Грім”, повідомляють Патріоти України з посиланням на "ШоТам".


Боєприпас підіймається у повітря за допомогою коптера. А коли вивільнюється – самостійно продовжує керований політ. Дрон не просто скеровується у обрану ціль, а баражує у повітрі у пошуках кращої точки ураження. А через компактність та вертикальний зліт його можна запустити з вузького місця, наприклад з окопу.
Він вражає цілі на відстані у 30 км. Та дістається до них за лічені хвилини зі швидкістю до 120 км/год. Може використовувати осколково-фугасні, термобаричні, кумулятивні бойові системи.
А завдяки керованому боєприпасу зменшує небажані втрати та руйнування. Нині безпілотник чекає на рішення від Міноборони для запуску у виробництво.

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...

Ситуація складна: Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті Часів Яр, - боєць ЗСУ

вівторок, 23 квітень 2024, 15:39

У районі Часового Яру на Донеччині ситуація залишається складною. Бійці ЗСУ готуються до боїв у самому місті, а в районі Іванівського українські захисники стяглися з кількох позицій. Проце повідомляє боєць 210-ї ОСБр "Берлінго" з позивним "Балу", перед...