Хіти тижня. Лікарні переповнені, люди без грошей: Коронавірус вдарив по "ДНР"

Окупаційна адміністрація замовчує реальний стан справ.

Незважаючи на те, що терористи "ДНР" не підтвердили жодного випадку зараження коронавірусом на окупованих територіях, ситуація в донецьких лікарнях критична, передають Патріоти України.

"Лікарні забиті пацієнтами з важкими бронхітами і пневмонією. Їх просто колосальна кількість. Рятуємо крапельницями, як можемо", – розповів один з лікарів інкогніто.

У місті повністю відсутні тест-системи на коронавірус. Вони начебто з'явилися в черговому "гуманітарному конвої" з Росії, але відразу зникли.

В аптеках немає масок, їх рекомендують шити з марлі. Але Росія заборонила ввезення марлі в "ДНР".

Терористи закликають людей не їздити на підконтрольну територію України, проте там – пенсії, продукти і ліки. "Пенсіонери в шоці: вони не отримують українську пенсію і їм доведеться виживати на копійчану допомогу "республіки", – пише видання.

При цьому заклади в Донецьку працюють, кафе і ресторани відкриті, торгові центри крутять музику біля входу. Також не закрилися місцеві школи, їх призначили "вільними до відвідування".

Джерело: Апостроф

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...