Хіти тижня. "Мы с вами до конца!": У Мінську силовики зустріли оплесками Лукашенка з автоматом (відео)

Відійшовши на деяку відстань від бійців, Лукашенко підняв руку вгору в жесті схожому на римський салют і виголосив в їхній бік: "Ви красені" і "Спасибі".

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, який прилетів гелікоптером в Палац Незалежності в Мінську, де в неділю, 23 серпня проходить масова акція протесту, поспілкувався з силовиками, які стоять в оточенні біля стели "Мінськ - місто-герой". Він був у бронежилеті і з автоматом. Відео цієї зустрічі опублікував Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Як чутно на знятих кадрах, президента Лукашенка, який підійшов до оточення, силовики зустріли вигуками: "Ми з вами до кінця". На вираз такої відданості білоруський лідер стримано відповів: "Розберемося".

Відійшовши на деяку відстань від бійців, Лукашенко підняв руку вгору в жесті схожому на римський салют і виголосив в їхній бік: "Ви красені" і "Спасибі". Після цього продемонстрував знак схвалення, піднявши великий палець. У відповідь пролунали бурхливі оплески.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...