Хіти тижня. Мати впевнена, що сина вбили: Найманці "ДНР" оголосили про втечу полоненого українця Сінченка (відео)

Григорія Сінченка перший раз заарештували в окупованому Донецьку ще 2 грудня 2016 року.

Тетяна Гулевська. Фото: Укрінформ.

“Поліція” самопроголошеної “ДНР” оголосила в розшук українця Григорія Сінченка, заарештованого бойовиками в жовтні 2019 року в окупованому Донецьку. Про це телефоном повідомила його мати Тетяна Гулевська, передають Патріоти України.

“По місцевому телеканалу новину про втечу крутять в зведеннях “МВС”. Тим, хто вкаже, де він ховається, обіцяють нагороду. Представники спецслужб були вдома у моєї мами. Погрожували їй, мені, сину, говорили, якщо знайдуть, не випустять живим”, – розповіла Гулевська.

На фото, які показує місцевий телеканал, видно сліди опіків на обличчі Сінченка. Його мати упевнена, що її двічі полоненого сина бойовики знову катували.

У коментарі “Радіо Свобода” жінка заявила, що не вірить, що її син міг втекти і підозрює, що його могли вбити, а “орієнтування” та історію з утечею “поліція” оприлюднила, щоб приховати злочин. У відео “МВС ДНР” йдеться, що Сінченка розшукують за скоєння “тяжкого злочину”.

25-річного Сінченка перший раз заарештували в окупованому Донецьку 2 грудня 2016 року. Його звинувачували у партизанській діяльності, незаконному зберіганні зброї і підриві вишки місцевого мобільного оператора “Фенікс”. У грудні 2017 Сінченко разом з 74 полоненими, яких тоді обміняли, повернувся до України.

За словами матері Сінченка, він вирішив помститися бойовикам за жорстокі тортури і повернувся в Донецьк, де знову потрапив до полону. До тих пір, поки не з’явилося “орієнтування”, рідні точно не знали про те, де він і що з ним.

Джерело: Укрінформ

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...