Хіти тижня. "МН17 збили не ополченці": Гіркін різко відповів журналісту ВВС та кинув слухавку (відео)

Ігор Гіркін сказав, що не визнає компетенції суду Нідерландів в справі.

Один з перших ватажків "ДНР" Ігор Гіркін отримав дзвінок з проханням прокоментувати судовий процес у Нідерландах по катастрофі Boeing малайзійських авіаліній на Донбасі в 2014 році. Почувши незручне запитання про провину російських військових, Гіркін миттєво кинув слухавку. Відео було опубліковано в соціальній мережі Twitter журналістом BBC News Стівом Розенбергом, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах британський журналіст подзвонив Гіркіну і запитав його, чому російський найманець не бере участі в суді. У відповідь на це Гіркін сказав, що не визнає компетенції суду Нідерландів в справі. Він також навідріз відмовився визнавати провину російських бойовиків в катастрофі "Боїнга", а після питання про те, що літак був збитий російськими військовими, зовсім кинув слухавку. "Телефонна розмова з підозрюваним MH17 Ігорем Гіркіним: - Хто збив літак? - Це були не бойовики. - Так це були російські солдати? - До побачення. Він вішає трубку", - прокоментував відео журналіст.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"