Хіти тижня. Москва "нервно курит", або "Зробимо їх разом": ​Комітет Сенату США схвалив санкції проти "Північного потоку-2"

Поки маленька але принципова Данія відбиває атаки Москви та її лобістів у Берліні, За океаном формується справжнє цунамі, котре має завдати непоправного удару по технологічно недоразвиненій Росії і її європейським найманцям.

Комітет з міжнародних справ Сенату США проголосував за санкції проти «Північного потоку-2». На підтримку виступило 20 членів комітету, проти - двоє. Законопроект був підготовлений сенатором-республіканцем Тедом Крузом і демократом Джин Шейхін, зазначають Патріоти України.

Він передбачає заборону на в'їзд в США і заморозку активів будь-яких осіб, котрі знаходяться в юрисдикції США і причетні до «продажу, оренди, надання або сприяння в наданні» судів для укладання в море російських трубопроводів на глибині 30 метрів і більше.
Шейхін зазначила, що ці заходи торкнуться тільки швейцарську компанію Allseas Group SA і італійську Saipem SpA.
Цей крок вищої палати законодавчої влади США став логічним продовженням Конгресу Сполучених Штатів Америки, котрий узгодив закон про введення санкцій проти компаній, пов'язаних з будівництвом російського трубопроводу «Північний потік-2» і передав його далі по інстанції - Сенату.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...