Хіти тижня. На Київщині народна обраниця обматюкала і побила громадян (відео)

Є членом постійної комісії міськради з питань освіти і культури.

Депутат міської ради міста Буча Київської області Олена Березинець нецензурно ображала жителів міста і намагалася бити їх сумкою. Відповідний ролик опублікували очевидці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами очевидців, депутат спробувала пройти без черги до відділення Укрпошти. Люди були змушені зробити жінці зауваження, після чого вона буквально оскаженіла. Судячи з відео, Березинець почала нецензурно висловлюватися і грубо ображати людей в черзі, при цьому намагаючись застосувати до них фізичну силу.

Крім того, депутат пообіцяла не надавати більше матеріальну допомогу з депутатського фонду тим, хто робив їй зауваження. До речі, Березинець є членом постійної комісії міськради з питань освіти і культури. На пошту вона прийшла без медичної маски.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...