Хіти тижня. На південній околиці Луганська: На Донбасі знайшли новітню зброю з Росії (фото)

Окупанти продовжують постачати найманцям "ЛНР" свою зброю.

Співробітники моніторингової місії ОБСЄ в Україні знайшли нові докази присутності російських військ на Донбасі. Відповідне повідомлення на своїй сторінці в Facebook опублікувала українська активістка і волонтер Олеся Татарин. До нього вона додала деякі частини звіту місії ОБСЄ, передають Патріоти України.
"10 березня за допомогою безпілотного апарату місії ОБСЄ були виявлені новітні комплекси радіоелектронної боротьби СБ-636" Свет-kу ", РБ-341V" Леер-3 "і Р-934Б "Синица", розташовані на південній околиці Луганська, 13 км від лінії бойового зіткнення, на тимчасово окупованій Росією території. Дані комплекси стоять на озброєнні російської армії і на експорт не поставлялися", - йдеться в тексті.

До того, 5 квітня нинішнього року в районі міста Світлодарськ українські бійці збили сучасний російський бойовий безпілотник "Застава" (Bird Eye 400), виготовлений на військовому заводі в районі Уралу.

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...