Хіти тижня. "На жаль… Президент почувається добре", або Юля в турборежимі: Мендель втрапила у скандал через короновірусні справи Зеленського

Мендель відреагувала на зауваження і вступила у дискусію з дописувачами

Прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель потрапила в черговий конфуз. Помічниця глави держави знов виявила неуважність до своїх професійних обов'язків, зазначають Патріоти України. Наразі йдеться про тяп-ляп пост у facebook щодо коронавірусної хвороби президента, який виглядав так: «На жаль… Президент почувається добре. Ми повідомлятимемо про стан його здоров‘я».

Коли в коментарях користувачі соцмережі почали робити зауваження пані Мендель, вона переписала свій пост, додавши до нього кілька речень, які роз’яснили суть повідомлення: «На жаль, маємо новину про позитивний тест... Втім, президент почувається добре. Ми повідомлятимемо про стан його здоров‘я».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський захворів на коронавірус. Оточення Зеленського, зокрема керівний апарат Офісу президента терміново почали перевіряти на Covid-19.

Зазначимо, що Юлія Мендель часто потрапляє в різні конфузи. Пресслужба Офісу президента плутала, зокрема, Латвію та Литву. А Волинську область називала Луцькою.

Торік Мендель відзначилась дивною поведінкою. Під час інтерв'ю вона дивно махала руками, чим псувала журналістам відеоряд.

Раніше Мендель напала на журналіста, який хотів поставити запитання Зеленському. У мережі з'явилося повне відео інциденту з Мендель, яка відштовхнула журналіста Сергія Андрушка.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...