Хіти тижня. Надувна лялька і насос: "Слуга народу" шокував українців поясненням домовленостей щодо Донбасу (відео)

Микола Тищенко спочатку порівняв Україну з насосом, а на запитання про домовленості відповів словами про надувну ляльку.

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко шокував мережу своїм поясненням домовленостей щодо Донбасу, які були досягнуті в ході переговорів у Мінську, зокрема "формули Штайнмаєра". Відповідне відео опубліковано в Twitter, передають Патріоти України.

Тищенко спочатку порівняв Україну з насосом, а на запитання про домовленості щодо Донбасу відповів словами про надувну ляльку. "Ви особисто знаєте, що передбачає "формула Штайнмаєра"? - поцікавилася у нардепа журналістка.

"Так, це розведення. Найголовніше, що потрібно зрозуміти, тільки під наглядом ОБСЄ і тільки за законами України. Все, крапка. Ви берете, наприклад, іграшку, ляльку берете, ось берете ляльку. Наприклад, надувну ляльку ви берете. Ви знаєте , як з нею впоратися? Ні! Ось ляльку ви берете. І ось, щоб знати як ... Або, не знаю, машину... Чи купуєте машину. Ви знаєте, як з нею? Ось, щоб впоратися з цим завданням, вам потрібна інструкція", - заявив Тищенко.

На слова Тищенка бурхливо відреагували в мережі.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...