Хіти тижня. Навряд чи вже господарю стане в нагоді: Потяг зниклого Кім Чен Ина вдалося зняти із супутника (фото)

Кім Чен Ин у своєму поїзді. Фото: Quartz.

Потяг, що належить диктатору КНДР Кім Чен Ину, про хворобу якого повідомили ЗМІ, помітили біля його резиденції в місті Вонсан на східному узбережжі країни. Відповідні знімки були зроблені комерційним супутником, передають Патріоти України із посиланням на 38 North.

Нещодавно стало відомо, що диктатор може знаходиться в комі. Він тривалий період не показувався на публіці. Потяг не був присутній на залізничній станції, відведеній для використання сім'єю Кім, 15 квітня, але як 21, так і 23 квітня, він стояв на рейках.

Потяг довжиною приблизно 250 метрів, частково покритий дахом станції, можна чітко побачити на фото:

Відомо, що елітний комплекс Вонсан включає в себе дев'ять великих пансіонів і базу відпочинку. У центрі території знаходиться велика будівля, яка була побудована незабаром після приходу до влади Кім Чен Ина в 2014 році.

У комплексі також є захищений порт, тир, будівля для відпочинку і критий док для мегаяхти північнокорейського лідера. Поруч із залізничною станцією знаходиться невелика злітно-посадкова смуга, яка спочатку використовувалася для легких літаків, але була перетворена в другій половині 2019 року в доріжку для верхової їзди, чим захопився останнім часом диктатор.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...