Хіти тижня. Не просто підірвав, а ще й розчленував: З'ясувалися шокуючі деталі вбивства "міліціонерів ЛНР" колишнім соратником (відео 16+)

Тільки третій групі "мисливців" вдалося спіймати спритного дезертира.

Українська розвідка дізналася моторошні деталі вбивства двох "міліціонерів ЛНР" Руслана Біккініна та Сергія Чумакова із бази злочинців "Миротворець". Виявилося, що їх жорстоко убив і розчленував російський найманець-дизертир, на якого вони влаштували полювання, повідомляють Патріоти України.

Як повідомляється на офіційній сторінці штабу ООС, інцидент трапився ще 28 червня в населеному пункті Любимівка, що на тимчасово окупованій території Луганської області. Все почалося з того, що представники так званого "МВС ЛНР" затримали колишнього терориста, який втік з військових формувань окупаційних військ Російської Федерації.

"Під час полювання на нього той розпочав перестрілку і застрелив двох так званих "міліціонерів" та намагався вивезти і сховати їхні трупи, відрубавши їм кінцівки, для того, щоб тіла помістилися в багажник автомобіля", – розповіли розвідники.

Після цього так звана "міліція ЛНР" відправила на другу спробу затримання бійців "батальйону спеціального призначення "Беркут". Однак бойовик так не хотів повертатися до незаконних збройних формувань, відкрив вогонь по "беркутівцях" з РПГ та закидав їх гранатами.

Відтак друга група "ловців" дезертира ганебно втекла, залишивши зброю. Тому для затримання розлюченого утікача відправили ще одну, третю групу представників незаконної "влади" окупованої Луганщини, якій таки вдалося спіймати його. Ймовірно, йому просто вже не було чим відбиватися.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...