Хіти тижня. "Не уявляю собі, щоб навіть Трамп пройшовся по прапору. Це ж нонсенс просто": Волонтер обурений вчинком Зеленського (відео)

Військові намагаються врятувати прапор навіть з-під обстрілів...

Президент Володимир Зеленський проявив невимовне хамство потоптавшись ногами по державному прапору України. Про це заявив громадський діяч, керівник БФ "Мир і КО" Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Думок просто дуже багато щодо побаченого. Я не бачив все, тому що в мене просто сил не вистачить. Але дуже багато приходить гнівних коментарів, і від військових теж. Знаєте, якщо толерантно сказати, то це дуже нетактовно. А якщо сказати як треба, то це, звичайно, хамство, що президент і всі топталися фактично по прапору України державному, який постелили перед ними на підлозі. І вони як королі співають ці всі попурі. Знову ж таки, не до артистів. Артисти – то діти, вони заробляють гроші. Але президент країни? Прапор, перед яким схиляються на фронті, на важливих церемоніях, під час присяги, який цілують, який з боями", - сказав Гай.

Він наголосив, що хлопці йдуть в бій, щоб забрати український прапор. "Під обстрілами ми вішали ці прапори на найвищих точках для того, щоб показати, що Українська держава тут перемогла, тут цю землю відвоювала, захистила. Під обстрілами… А він ходить по ньому ногами. Коли я бачу просто синю стрічечку, в мене умовний рефлекс, брудню синьо-жовту стрічечку – я її піднімаю, в кишеньку засунув, десь дома поклав. А як президент країни? Я навіть не уявляю собі, щоб навіть Трамп пройшовся про прапору. Це ж нонсенс просто", - додав Гай.

Джерело: Прямий

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...