Хіти тижня. "Не уявляю собі, щоб навіть Трамп пройшовся по прапору. Це ж нонсенс просто": Волонтер обурений вчинком Зеленського (відео)

Військові намагаються врятувати прапор навіть з-під обстрілів...

Президент Володимир Зеленський проявив невимовне хамство потоптавшись ногами по державному прапору України під час святкування Дня Незалежності 24 серпня 2020 року. Про це заявив громадський діяч, керівник БФ "Мир і КО" Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Думок просто дуже багато щодо побаченого. Я не бачив все, тому що в мене просто сил не вистачить. Але дуже багато приходить гнівних коментарів, і від військових теж. Знаєте, якщо толерантно сказати, то це дуже нетактовно. А якщо сказати як треба, то це, звичайно, хамство, що президент і всі топталися фактично по прапору України державному, який постелили перед ними на підлозі. І вони як королі співають ці всі попурі. Знову ж таки, не до артистів. Артисти – то діти, вони заробляють гроші. Але президент країни? Прапор, перед яким схиляються на фронті, на важливих церемоніях, під час присяги, який цілують, який з боями", - сказав Гай.

Він наголосив, що хлопці йдуть в бій, щоб забрати український прапор. "Під обстрілами ми вішали ці прапори на найвищих точках для того, щоб показати, що Українська держава тут перемогла, тут цю землю відвоювала, захистила. Під обстрілами… А він ходить по ньому ногами. Коли я бачу просто синю стрічечку, в мене умовний рефлекс, брудню синьо-жовту стрічечку – я її піднімаю, в кишеньку засунув, десь дома поклав. А як президент країни? Я навіть не уявляю собі, щоб навіть Трамп пройшовся про прапору. Це ж нонсенс просто", - додав Гай.

Джерело: Прямий

Було б бажання: Польща здатна закрити небо над західними регіонами України, - Повітряні сили

понеділок, 29 квітень 2024, 12:56

Польща має системи протиповітряної оборони великого радіуса дії Patriot, тож технічно здатна закрити небо над західними регіонами України. Але в першу чергу для цього потрібна політична воля. Про це сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Єв...

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...