Хіти тижня. "Негр" більше не воює: На Донбасі ліквідували найманця "ДНР"

46-річний найманець народився 15 листопада 1973 року, а був убитий 7 травня 2020 року.

На Донбасі українські військові ліквідували бойовика терористичної організації "ДНР" з позивним "Негр". Про це повідомляється у Twitter-акаунті IgorGirkin, передають Патріоти України.

"Мельниченко Олександр Вікторович "Негр" полювання на укрів закінчив", - йдеться в повідомленні. 46-річний бойовик народився 15 листопада 1973 року, а був убитий на Донбасі 7 травня 2020 року.

Раніше в СБУ повідомляли, що Олександр Мельниченко з позивним "Негр" є командиром так званого "першого розвідувального взводу четвертої бригади" окупантів. Про обставини смерті Мельниченка не повідомляється.

Зона смерті: Як виглядає Часів Яр після російських ударів - відео з висоти

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:49

Місто Часів Яр, що протягом кількох місяців перебуває під постійними обстрілами з боку російських загарбників, нині нагадує руїни окупованих Бахмута та Авдіївки, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. . На кадрах, що демонструють...

Поки всі обговорюють наступ на Харків: Експерт назвав іншу ділянку, де РФ може планувати прорив

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:22

Поширюючи чутки про наступ на Харків, Росія, можливо, намагається приховати свої справжні мотиви. Почалася серйозна підготовка ЗС РФ до прориву в Старомайорському районі - Урожайне, що на Південному фронті, передають Патріоти України. Російський військ...