Хіти тижня. Несподівано: Кума Путіна прибрали з Мінських переговорів

Опозиційного українського політика Віктора Медведчука, який намагався зберегти статус головного "перемовника" з Кремлем, виключили з Мінського процесу. Про це заявив представник України в робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний в інтерв'ю виданню "Лівий берег", повідомляють Патріоти України.

"Ми його (Мінський переговорний процес. — Ред.) вже модифікували — там немає Медведчука. Це вже дуже серйозна модифікація: це означає, що змінений об'єкт і мені здається, що це шанс. Але над цим треба замислюватися і почати робити щось", — сказав він.

"Залучення може бути різним: формальним, фактичним, аналітичним, безпековим і так далі. Ось я б спробував ці речі розвивати навколо. Найбільше зараз явно не вистачає громадської складової. Дивіться, ми ж маємо справу з особливим явищем, яке називається війна. І якщо ми усвідомлюємо це, то проти війни треба боротися всіма інструментами — іноді навіть тими, які просто ми не усвідомлюємо, що вони зіграють свою роль", — сказав Безсмертний.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...