Хіти тижня. "Невдячний і "інтелектуально порожній": Радник глави президентського офісу накинувся на Сенцова

Колишній політв'язень, режисер Олег Сенцов отримає 25 млн гривень на зйомки свого фільму «Носоріг».

Радник глави Офісу президента Андрія Єрмака бурхливо обурився з цього приводу. Політконсультант Михайло Подоляк вважає, що Сенцов невдячний, «інтелектуально порожній» і творити може лише з бюджетною підтримкою, передають Патріоти України.

Радник на своїй сторінці в Facebook натякає, що після звільнення з кремлівських катівень Сенцов повинен бути вдячний тим, хто проводив обмін полонених, але поки такої вдячності не помітно. Більш того, Сенцов неодноразово критично висловився з приводу політики президента Зеленського.

«Сенцов ... відразу геть захворів тим самим синдромом «пристосуванства і невдячності»... Нині Сенцов підкреслено образливий в своїх оцінках людей, які його дістали і не юзали як «жертву катівень», - каже Подоляк.

Помічник голови Офісу президента вважає, що Сенцову даремно виділили держфінансування: «Талановитий він? Байдуже. Але, швидше за все, він - типовий провінційний "самодєятель" з малим набором ідей. Творчість якого сама по собі не продається, але яку можна наситити бюджетними грошима і напарити суспільству ... Але навіщо державі підтримувати тих, хто безталанний і не генерує адекватних смислів? Хто несподівано став грати у великого і мудрого політика, маючи "околонуля" підтримки".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...