Хіти тижня. Одягли в "спідницю": Путін у Монголії дуже здивував своїм виглядом (фото)

​У коментарях користувачі зазначили, що в умовах політичної ізоляції президенту РФ доводиться адаптуватися під будь-які обставини.

У мережі з'явилося кумедне фото з президентом Росії Володимиром Путіним, який надів занадто широкі штани на урочисті заходи з президентом Монголії. Фото опублікував у себе на сторінці в Facebook політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Він пожартував, що російський лідер одягнувся відповідно до зовнішнього вигляду всіх присутніх на заході. "Фото з Монголії. Здається, Путіна костюмери одягли в спідницю - спеціально для президента Монголії", - зауважив він.

У коментарях користувачі зазначили, що в умовах політичної ізоляції президенту РФ доводиться адаптуватися під будь-які обставини. Також були помічені інші деталі з гардероба Путіна.


Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...