Хіти тижня. "Осмаєв мав бути лише "розминкою": Дмитро Гордон розповів про підготовку ФСБ замаху на голову МВС України (відео)

За словами журналіста, генерал-майор найняв "альфівця" для вбивства Осмаєва.

Дмитро Гордон. Фото: соцмережі.

Журналіст Дмитро Гордон розповів, хто був справжнім об'єктом затриманого генерал-майора СБУ Валерія Шайтанова, і чиє інсценування вбивства довелося організувати, щоб його затримати. Про це він заявив на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Мої джерела стверджують, що вбивство Осмаєва (Адама - ред.) було для Шайтанова своєрідною розминкою. Йому було доручено ліквідувати, фізично усунути міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова", - упевнений він.

За його словами, генерал-майор найняв "альфівця" для вбивства Осмаєва. "Альфівець" був подвійним агентом і Осмаєва було попереджено. Кілька днів тому була інсценізація вбивства Осмаєва. Його загримували, він лежав на землі зі зв'язаними руками. Це фото передали Шайтанову для підтвердження факту виконання замовлення", - додав Гордон.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...