Хіти тижня. Після розкриття "секрету Полішинеля": Антон Геращенко обіцяє закрити "Епіцентр"

Численні перевіряючи та патрулі Нацполіції, котрі ганяли бабусь-базарниць за порушення карантину, воліли не помічати як потужна мережа будмаркетів торгує не лише продуктами та засобами індевідуального захисту

Мережа супермаркетів “Епіцентр” повинна торгувати тільки дезінфікуючими засобами, у разі порушень влада буде їх закривати. Про це в ефірі телеканалу “Наш” 1 травня заявив заступник глави МВС Антон Геращенко, зазначають Патріоти України.

В ефірі каналу мер Черкас Анатолій Бондаренко запитав у заступника Авакова, чому “”Епіцентр” повинен бути відкритий, а підприємець, який заробляє собі на життя і просто торгує, і де-факто в якому не перебуває більше 1-2 осіб, він повинен бути закритий півтора місяці і має існувати на межі виживання?”.

На що Антон Геращенко відповів, що мережа будівельних гіпермаркетів народного депутата Олександра Гереги торгує тільки дезінфікуючими засобами.

“Я переглянув перед ефіром сайт Черкаської міської ради, там немає жодного звернення з приводу того, що щось не так з супермаркетами, або “Епіцентром” або іншими. Я так розумію вам було все одно, працюють вони чи ні. А зараз, коли ви прийняли популістське рішення, для того, щоб підняти свій рейтинг в очах деяких груп населення, ви питаєте про це. Щодо “Епіцентру”. Наскільки мені відомо, там було прийнято рішення, що вони можуть торгувати тільки дезінфікуючими засобами. Якщо в Черкасах “Епіцентр” порушує ці правила, або в інших, я буду звертатися… і буде прийнято рішення про закриття. Якщо в Черкасах в “Епіцентрі” працюють інші відділи, крім тих які продають дезінфікуючі засоби, будемо жорстко реагувати”, – додав він.

На що ведучий Макс Назаров йому заперечив:

“Пан Геращенко, зверніть увагу. Якщо у вас є вільний час, заїдьте будь якый “Епіцентр”. Це ж абсурд, черги в “Епіцентрі” стоять і там продають все. Не тільки дезінфікуючі засоби, там продають всі групи товарів, крім меблів, яки можна замовити онлайн. Це ж смішно, заходиш в “Епіцентр”, можеш купити все – від люстри до клею “Момент”. Це ж очевидно. Навіщо поліції заводити справу, якщо це очевидно? Просто зверніть на це увагу”.

У відповідь Геращенко пообіцяв особисто перевірити будівельні супермаркети.

“Я перевірю особисто, що відбувається в Києві з “Епіцентрами”. І будуть прийняті рішення, якщо вони торгують не онлайн і не дезінфекційними засобами, про що приймалося рішення і їм було дозволено це робити, тому що ці кошти необхідні для боротьби з епідемією, то буде жорстке реагування”, — запевнив Геращенко.

Залишається лише сподіватись, що панти Гереги та їх підлеглі не дивились цей ефір, та не вноситимуть термінові зміни в асортименті продажу своєї мережі до візиту високих чинів МВС.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...