Хіти тижня. Почали кидати навіть свої, або Фортуна повернулась до Путіна задом: Орендар російського трубоукладача відмовився добудовувати "Північний потік-2"

Вочевидь реальна загроза американських санкцій змусила власників судна усвідомити що "гра не вартує свічок". Адже проблемна добудова «Північного потоку – 2» лише епізод, а втратити можна всі інші підряди світу

Російська компанія «Межрегионтрубопроводстрой» (МРТС) не надаватиме трубоукладальну баржу "Фортуна" для завершення будівництва газопроводу «Північний потік – 2», повідомляють Патріоти України з посиланням на російське РБК.

Як заявив представник МРТС, компанія не має наміру брати участь у виконанні робіт з укладання російського газопроводу «Північний потік – 2» з використанням баржі «Фортуна» або іншим чином.

Також в МРТС зазначили, що компанія не є власником трубоукладача “Фортуна”, а орендує його. Раніше аналітики називали «Фортуну» одним із ймовірних кандидатів на завершення будівництва «Північного потоку – 2».

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...