Хіти тижня. Полонених катували гарячою парою: У Лівії виявлено крематорії російської банди "Вагнера"

Крім росіян, тортурами і вбивствами займалося, зокрема, угруповання найманців з племені Кані, що живе на сході Лівії.

В м Тархуна в Лівії виявлені камери для тортур, що використовувалися найманцями Хафтара і російською бандою Вагнера. Матеріали про злочини поширив лівійський телеканал February, повідомляють Патріоти України із посиланням на агентство Anadolu.

Одиночні камери мають низькі стелі, що не дає ув'язненим можливості випростатися у повний зріст. Полонених і заручників витончено катували: їх обдавали гарячою парою з верхніх частин камер. Телеканал назвав такі камери крематоріями. Крім росіян, тортурами і вбивствами займалося, зокрема, угруповання найманців з племені Кані, що живе на сході Лівії.
Одна з останніх страшних знахідок, які свідчать про жорстокість хафтарівців і росіян, була виявлена в Тархуні. Там знайдені факти жахливого злочину московської банди Вагнера. Виявлена могила цілої сім'ї в кількості 21 особи. Всі члени сім'ї - чоловік, дружина, діти, брати, сестри та ін. були жорстоко закатовані насмерть і закопані на території двору їхнього будинку.
Напередодні в МЗС Лівії повідомили, що Міжнародний кримінальний суд в Гаазі направить до Лівії групу експертів для розслідування військових злочинів, скоєних Хафтаром і російською бандою Вагнера в околицях Тріполі, а також в районі міста Тархуна.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...