Хіти тижня. "Попередимо командування заздалегідь": Пушилін пригрозив знищенням позицій ЗСУ

Ватажок "ДНР" стверджує, що видасть наказ знищити траншеї і укриття ЗСУ, якщо їх не приберуть до 22:00 3 вересня.

Денис Пушилін пригрозив знищенням позицій Збройних сил України на двох ділянках, якщо вони не будуть прибрані до вечора 3 вересня. Про це йдеться на так званому «офіційному» сайті Пушиліна, передають Патріоти України.

Мова нібито йде про позиції в районі селищ Шуми і Петровське. Пушилін апелює до узгоджених в липні заходів щодо повного припинення вогню. За його словами, всі спроби домогтися припинення зазначених порушень через координаційний механізм за сприяння СЦКК не привели до результату.
Ватажок "ДНР" стверджує, що видасть наказ знищити траншеї і укриття ЗСУ, якщо їх не приберуть до 22:00 3 вересня. За його словами, в разі наказу на знищення позицій керівництво Збройних сил України «буде проінформоване заздалегідь з метою евакуації із зазначених укріплень і позицій особового складу, щоб уникнути людських жертв».

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...