Хіти тижня. Повій замало? "Слуга народу" Яременко в залі Ради розглядав дівчат у Tinder (відео)

Сьогодні зранку в сесійній залі Парламенту народний депутат від "Слуги народу" Богдан Яременко в додатку Tinder розглядав дівчат. Це вдалося зняти кореспонденту #Букв, передають Патріоти України.

Так, Яременко в смартфоні зайшов в додаток для знайомств Tinder і став гортати “запропонованих” йому дівчат. Варто зазначити, що в даному додатку користувач повинен вказати віковий діапазон, особи яку шукає, територію, де повинна проживати “половинка”, і тоді програма видає користувачу відповідні анкети.

Якщо користувачеві запропонована анкета не подобається, він її перегортає, якщо навпаки – ставить “лайк”. Передивившись запропонованних дівчат, нардеп вимкнув телефон і сховав його в кишені піджаку.

Напередодні народний депутат Богдан Яременко попався на інтимному листуванні з повією. Після розголосу в ЗМІ, Яременко на своїй сторінці в Facebook поспішив назвати подію провокацією з його боку.

“Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли “журналісти” підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане “листування”. Це спрацювало. Мисливець за паленими фактами сфотографував те, чого немає. Не варто вірити усьому, що публікують ніби то ЗМІ”, – зазначив нардеп.

Але ось в коментарях користувачі не повірили такому поясненню:

Ви знущаєтесь? Чи так намагаєтесь спростувати реальну переписку, яку сфотографували?

Ви реально думаєте, що всі навколо такі тупі?

О, відкритість. Знаємо, коли полюють! От же ж гади журналісти! Не дають спокійно діла рішати в Раді і члени мняцкати. Чи яйця в пальцях – це також була ваша хитра правакація?

А хтось серйозно вирішив поцікавитися у нардепа, як він ставиться до легалізації проституції:

Маю питання. Пане Богдане, як ви ставитесь до легалізації проституції? Чи будете ви ініціювати відповідні законопроекти? Чи будете голосувати за легалізацію?

Варто зазначити, що Богдан Яременко є головою комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва. У Богдана Яременка є дружина Вікторія і двоє дітей – дочка та син.

Джерело: Буквы

"Повільно варити Україну до смерті": Представник американських демократів розніс альтернативний закон Джонсона

вівторок, 16 квітень 2024, 22:02

Конгресу США знадобиться щонайменше два місяці, щоб провести через усі формальні процедури альтернативний законопроект про військову допомогу Україні, який пропонує спікер Палати представників Майк Джонсон. Про це заявив високопоставлений представник Д...

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...