Хіти тижня. "Поводився як гопник... Я взагалі шокований… я за цю людину голосував, я агітував за...": Ображений секретар Бориспільської міськради заявив, що судитиметься з Зеленським

Секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок заявив, що має намір подати до суду на президента Володимира Зеленського за наклеп і образи на свою адресу під час робочої наради, повідомляють Патріоти України.

«Я завтра зберу прес-конференцію і подам на нього до суду. Буду вимагати вибачень за цю ситуацію і компенсації за моральну шкоду. Він вів себе як якийсь гопник», — сказав секретар міськради.

За словами Годунка, заяви Зеленського про те, що він займався розбоєм, не відповідають дійсності. «Ніякого розбою не було, я держслужбовець. Він прочитав в інтернеті якусь дурницю. Він сам сказав, що знайшов щось в інтернеті і там про мене щось пишуть. Так що, мені знайти в інтернеті, що там на нього пишуть, як він по роялю яйцями б'є або там, де він на наркомана схожий або бухий», — зазначив чиновник.

Він каже, що дії Зеленського сприймає як тиск і погрози.

"Я взагалі шокований… Ви бачили поведінку, я за цю людину голосував, я цю людину підтримав, я агітував за неї", – додав чоловік.

Годунок пов’язує конфлікт із тим, що його конкурент на виборах до Верховної Ради, кандидат від "Слуги народу" Сергій Бунін не має достатньої підтримки.

"Вони побачили, що немає рейтингу. В результаті, його (Зеленського – УП) команда подивилась по рейтингах, що він (Бунін – УП) програє, він не має тут авторитету, і вони підсунули бумажку чи СМСку йому на мене", – сказав Годунок.

Коментуючи обставини кримінальної справи, в якій він був засуджений у 2002 році, посадовець назвав її сфальсифікованою.

"Вона (судимість – ред) погашена давним давно, але ця справа була фальсифікація проти мене мого керівництва полку "Беркут"... В мене є дача неправдивих показів керівництва полку "Беркут", моїх колег… Тоді мене переслідували, що я пішов проти свого керівника, який кришував наркопритон", – пояснює бориспільський чиновник.

Годунок також запевняє, що його неодноразово переслідували після 2002 року. Зокрема, підкидували наркотики та "знаходили вибухівку", коли він був у партії "Пора", представники якої у часи Помаранчевої революції брали активну участь у протестах.

Водночас, як свідчить вирок, яким Годунка засудили до умовного терміну, він частково визнав свою провину, серед пом’якшувальних обставин вказане його "щире каяття".

 Уривок вироку
На прохання прокоментувати це Годунок відповів, що він нічого не визнавав, і знову запевнив, що справу сфальсифікували.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...