Хіти тижня. Причина не в коронавірусі: Чому Ху*ло скасувало парад на 9 травня

Скасування Путіним параду на 9 травня сталося не через високі темпи розповсюдження коронавірусу в Росії. А тому, що в президента РФ був свій розрахунок.

Таку думку висловив директор Інституту світової політики Євген Магда, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"Скасування Путіним параду 9 – іронія долі. Адже культ "побєдобєсія" в Росії дуже потужний. Був розрахунок, що на парад приїдуть світові лідери. Зокрема, очікували президента Франції Макрона. Навіть сподівалися на Трампа. А через пандемію на парад міг приїхати хіба що Лукашенко і президент Молдови Додон", – зазначає Євген Магда.

За його словами, перед такими візитами відповідні фахівці зі служб безпеки різних держав дають рекомендації щодо можливості такої поїздки в Росію.

На переконання політолога, Росія публічно надуватиме щоки з приводу того, що парад перемоги проведуть 24 червня. Хоча впевненості в цьому немає. Динаміка захворювання в Росії на коронавірус висока. Утім, Росію пандемія не зупинить. Москва продовжить поширювати дезінформацію щодо Другої світової війни.

"Кремль намагатиметься компенсувати пропагандистську втрату у зв’язку із скасуванням параду. Зокрема, поширюючи фейки про коронавірус. Також просувати власну версію щодо переможця в Другій світовій війні. Говорити про гібридизацію голокосту, підкреслюючи, що в знищенні євреїв на окупованих територіях винні не лише гітлерівці, а й їхні посібники з Польщі, України, країн Балтії", – наголошує Євген Магда.

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...