Хіти тижня. Путін спустив з повідка свою кавказьку вівчарку. "Час клоунади добіг кінця": Кадиров звернувся до Зеленського та українців з вимогою виконати Мінські угоди

Москва використовує факт, що Зеленський колись вже плазував перед цим головорізом, щоб справляти тиск на не дуже мужнього, принаймні як самі гадають, супротивника

Голова Чечні Рамзан Кадиров звернувся до президента України Володимира Зеленського з вимогою виконати «Мінські угоди». Про це він пише на своєму каналі в Telegram, зазначають Патріоти України.

«У моєму зверненні є два посилання до двох адресатів – до української влади і до українського народу. Пан Зеленський! Час клоунади добіг кінця. Настала година виконання боргу перед власним народом, щоб уникнути незворотних наслідків”, – написав Кадиров.

Він зазначив, що перший крок до політичного врегулювання зростаючого протистояння між країнами – це «неухильне виконання положень», прописаних в «Мінських угодах».

«У зв’язку з цим, Ви (Зеленський, – ред.), як гарант Конституції і безпеки свого народу і держави, просто зобов’язані зробити все від Вас залежне для уникнення кровопролиття і встановлення миру. Президент Володимир Путін і народи Росії не хочуть війни, ми не з чуток знаємо сенс цього страшного слова. Будьте розсудливі, пане Зеленський!”,- закликав очільник Чечні.

Також він звернувся до українців і зазначив, що любить Україну «та її добрий народ». Кадиров повторив пропаганду Кремля про те, що росіяни і українці «один слов’янський народ із загальною історією, культурою і релігією».

“Я ніколи не повірю в те, що українці вважають себе частиною так званого «західного світу» з усіма його виродженими «цінностями» і русофобською істерією», – стверджує він.

Кадиров додав, що “нинішній антинародний режим” в Україні нібито робить все для того, щоб витравити почуття спільності українців з росіянами.

“Не може бути, щоб духовно-історичні спадкоємці великого гетьмана Богдана Хмельницького і геніального письменника Миколи Гоголя не хотіли б вічного миру з братньою Росією!”,- підсумував голова Чечні.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...