Хіти тижня. Росія не отримає воду для Криму навіть у силовий спосіб: Резніков поставив на місце Х**ло і назвав причину

Росії, якщо та спробує силовим шляхом добути воду для окупованого нею Криму, де катастрофічно міліють водосховища, це просто так не вдасться. Про це УП заявив віце-прем'єр - міністр з питання реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков, передають Патріоти України.

Журналісти поцікавилися, що буде, якщо російські війська рушать на Херсон, бажаючи отримати доступ до відповідної інфраструктури.

«Вода — це ресурс. Тут ми можемо говорити про теоретичну війну за ресурс, який називається водою. Але не треба забувати, що цей канал рукотворний, він не є природним. Його легко було свого часу зруйнувати, тому що він рукотворний. І він тягнеться від реального наповнення, там, де є дебіт води. Тобто їм доведеться до Дніпра доходити? На північ країни, щоб всюди контролювати цю воду? Це не реально. Це пів країни треба захопити», — зазначив міністр.

Говорячи про сили, які є у Росії, Олексій Резніков назвав мільйон солдатів ЗС РФ на 144-мільйонну країну, які ще й «кордони тримати» маютьі. У України, за його словами, 250 тисяч бійців ВСУ, 50 тисяч Нацгвардейцев і ще люди, які пройшли бойові дії на Донбасі.

«Я вже не кажу про інших українців, які теж захищатимутьсвою землю. Це буде дуже дорога історія для Росії. І тут головне питання — навіщо? Так просто воду вони не отримають навіть у силовий спосіб. Їм належить пролити кров російських солдатів», — сказав він.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...