Хіти тижня. Сепари та вата: У Золотому відведення ЗСУ підтримують ті, "хто за мир за будь-яку ціну" (відео)

Проукраїнське населення боїться говорити на камеру, а ті, хто виступає проти відведення ЗСУ, одразу стають словесною мішенню для опонентів.

Відведення українських підрозділів у районі міста Золоте (Луганська область) підтримують ті, «хто за мир за будь-яку ціну». Однак саме їхню думку вирішила транслювати прес-служба Міноборони, висвітлюючи настрої та події у місті, зазначають Патріоти України.

«Треба вивести війська. Треба комусь зробити крок назад, і потім справа піде. А якщо стануть лобами, як зараз стоять, справи не буде», – заявив один з мітингувальників.

У сюжеті зазначається, що проукраїнське населення боїться говорити на камеру, а ті, хто виступає проти відведення ЗСУ, одразу стають словесною мішенню для опонентів.

«Є люди, які проти, але вони бояться говорити. Є дуже багато людей, які при відведенні ЗСУ ляжуть під танки. Я буду з ними», – каже одна з жінок, яка проти відведення військ.
Джерело: ТСН.ua

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...