Метаморфози трактування волі народу: Жителі Золотого підтримують розведення сил, - міністр оборони України

Заява Андрія Загороднюка дуже дивно дисонує із заявами мітингувальників проти відведення військ у цьому ж самому місці.

Андрій Загороднюк у Золотому. Фото: прес-служба Міноборони України.

Міністр оборони України Андрій Загороднюк відвідав селище Золоте на Луганщині, де заплановано розведення військ. Разом з ним приїхали начальник Генштабу Руслан Хомчак, заступник голови Нацполіції Вадим Троян та міністр у справах ветеранів Оксана Коляда. Глава оборонного відомства зустрівся із місцевими жителями, волонтерами та військовими ЗСУ, які виконують бойові завдання у Золотому. Про це повідомляє сайт Міноборони, передають Патріоти України.

За результатами цієї поїздки в міністерстві створять координаційний центр. Його завданням стане оперативне вирішення усіх проблемних питань і забезпечення безпеки громадян. Глава Міноборони також підтвердив готовність відповідних структур громадянського військового співробітництва ЗСУ та Нацполіції.

"Ми спілкувалися з великою кількістю людей, в тому числі запитали про їхнє ставлення до процесу розведення військ, до тих подій, що відбуваються. Можу з упевненістю сказати – місцеве населення в цілому підтримує концепцію розведення сил і ті плани, які у нас є", – зазначив Загороднюк.

Заява міністра оборони дивним чином дисонує із заявами відомих активістів, журналістів та волонтерів. Невідомо, із якими саме громадянами зустрічався пан міністр, адже багато мирних мешканців Золотого заявили про свою готовність "лягати під українські танки", аби тільки не допустити відведення військ.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...