Хіти тижня. Що буде з Україною після виборів у Раду: Екстрасенси озвучили тривожний прогноз

Після виборів у Верховну Раду українців чекають суттєві зміни. Ось тільки погані або хороші? Думки різних екстрасенсів і астрологів відрізняються одна від одної, а тому українцям варто уважно проаналізувати наявні факти, повідомляють Патріоти України.

21 липня - дата голосування на парламентських виборах 2019. Як зазначалося раніше, вплив місячного затемнення будуть відчувати і кандидати, і люди, які прийдуть голосувати.

Так, астролог Павло Глоба передбачив після виборів у Верховну Раду економічну кризу, яка триватиме до 2020 року. Геополітичні потрясіння змусять Україну пережити непрості часи, проте український уряд йде правильним шляхом, а тому все буде поступово рухатися до прогресу.

Мольфар Михайло Тодорів зазначив: "Українці проголосують за тих, кого потрібно. Люди, які увійдуть до Ради, в більшості своїй за державу, за Україну. І злі духи будуть скинуті добрими... В найближчі 5 років країна розправить крила. Хоча це й не зовсім легко".

А ось політолог Володимир Фесенко в інтерв'ю Politeka розповів, що українцям не варто сподіватися на легкий і швидкий мир з Росією. Якщо щось подібне буде відбуватися, продовження не змусить себе чекати - замість світу війна з Донбасу перекинеться на Харків, Одесу та Київ, якщо не на всю Україну.

"Будуть сенсації, несподіванки. Ми на цих виборах, швидше за все, отримаємо абсолютний рекорд - партія номер один отримає такий результат, якого до цього ніколи в Україні не було", - зазначив експерт.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...