Хіти тижня. Скандують "Зе наркоман?": Після блогерів до офісу Зеленського завітав Автомайдан

Не встигли перевести подих після вчорашніх заворушень під передвиборчим штабом пана Зеленського, як сьогодні туди ж навідалися активісти Автомайдану. Приводом стала відмова "Зе!Президента" здати аналізи неупередженій і авторитетній VADA, обмежившись візитом до медлабораторії свого друга Пальчевського, зазначають Патріоти України.
Отже у середу, 10 квітня, до офісу кандидата на пост президента України Володимира Зеленського в Києві прибули представники Автомайдану.
У штабі Зеленського відзначили, що Автомайданівці приїхали, щоб запросити шоумена на здачу аналізів на НСК Олімпійський.
Акцію Автомайдану супроводжували поліцейські.
У свою чергу в організації, анонсуючи пікет, заявили, що "Автомайдан відправляється в офіси Зе і АП з вимогою здати тести і довести, що кандидати - НЕ наркомани і не алкоголіки". Варто додати, що чинний президент України дослухався до вимог громадськості і пройшов тестування VADA.


Литва готова відправити війська до України, але є нюанс

середа, 8 травень 2024, 14:56

Литва готова відправити свої війська до України із навчальною місією, але Київ поки що не звертався з відповідним проханням. Про це прем'єрка Литви Інгріда Шимоніте розповіла виданнню Financial Times. Шимоніте повідомила, що у неї вже є дозвіл від парл...

Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...