Хіти тижня. "Скільки коштує бути рабом?": Кремлівському пропаганд*ну дісталося "на горіхи" в прямому ефірі (відео)

Український журналіст і російський пропагандист зустрілися в кулуарах на нараді ОБСЄ з прав людини.

Пропагандист з російського телеканалу "Крим 24" "схльоснувся" з кореспондентом телеканалу ATR Олегом Борисовим в прямому ефірі, після чого спробував втекти від незручних запитань українця, передають Патріоти України.

"Скільки коштує бути рабом?" - поцікавився Борисов у рупора окупанта, який подарував йому монету із зображенням Кримського моста.

На завершення діалогу Борисов обрадував пропагандиста тим, що саме по Кримському мосту окупанти повернуться назад на батьківщину, подякувавши йому за будівництво споруди. "Ми на цю камеру із задоволенням знімемо, як ви все будете бігти з Криму", - потролив український журналіст продажного пропагандиста.


Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...