Хіти тижня. Скрепна шизофренія: Соратник кума Ху*ла вперше заявив, що терористи "Л/ДНР" підконтрольні Кремлю (відео)

Незважаючи на це, нардеп вважає, що Київ повинен погоджуватися на прямі переговори з "республіками".

Співголова проросійської партії ОПЗЖ Юрій Бойко вперше визнав, що "республіки" Донбасу підконтрольні Кремлю. Зробив він це в ефірі телеканалу НАШ, передають Патріоти України.

Заявивши про несамостійність "Л/ДНР", Бойко тут же закликав Київ до прямих переговорів з ними. "Ми єдина фракція, яка займала чесну позицію завжди і відкрито говорили, що нам потрібен мир дипломатичний, давайте переговори прямі з цими "республіками" невизнаними. Це доведеться робити. Зрозуміло, що вони під контролем Росії і вона за них буде гарантувати, але треба вступати в прямі переговори", - сказав Бойко.

Його слова прокоментував в Twitter український журналіст Денис Казанський. "Навіть він уже зрозумів, що брехня про "громадянську війну" більше не заходить. А навіщо прямі переговори з бойовиками тоді, якщо Росія все контролює? Якась шизофренія", - висловив він думку.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...