Хіти тижня. Свіжий рейтинг: Соціологи назвали п’ять партій, які проходять у Раду

На дострокових виборах до Верховної Ради 5%-й прохідний бар'єр долають п’ять партій, свідчать результати опитування соціологічної служби Центру Разумкова, повідомляють Патріоти України.

За партію Слуга народу готові віддати голос 41,5% серед тих, хто має намір брати участь у виборах і вже визначився з вибором. За партію Опозиційна платформа — За життя мають намір проголосувати 12,5%, за партію Голос — 8,8%, за партію Європейська солідарність — 8,3%, за ВО Батьківщина — 7%.

Ще дві політсили мають шанси пройти в парламент з урахуванням статистичної похибки. За партію Сила і честь готові проголосувати 4,6%, за Опозиційний блок — 3,8%.

Дослідження проведено з 5 по 11 липня 2019 року. Опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України (за винятком Криму і окупованих територій Донецької і Луганської областей). Теоретична похибка вибірки (без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...