Хіти тижня. Те, чого домагався усі ці 7,5 років: Путін висунув Україні умову для вирішення конфлікту

Президент РФ Володимир Путін заявив, що для врегулювання ситуації на Донбасі українській владі необхідно сісти за стіл переговорів з представниками терористичних організацій «ЛНР» і «ДНР». Про це він сказав під час переговорів із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, зазначають Патріоти України.

“Все, що потрібно зробити Києву – це сісти за стіл переговорів з представниками Донбасу і узгодити політичні, військові, економічні та гуманітарні заходи із завершення конфлікту», – заявив президент країни-агресора.

Путін поскаржився Лукашенку, що захід «поки не сприймає російські ідеї щодо гарантій безпеки». При цьому він запевнив, що Росія готова йти дипломатичним шляхом розв’язання проблеми, але за умови, що всі питання будуть розглядатися «без відриву від основних російських пропозицій».

Президент РФ наголосив, що запорука відновлення миру – це виконання «Мінських угод» і додав, що чим раніше Київ почне переговори з бойовиками «тим краще».

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...