Хіти тижня. Тренував "тітушок" і стверджував, що майданівці стріляють самі в себе: Зеленський призначив новим заступником голови свого Офісу екс-чиновника МВС часів Януковича

Олег Татаров займатиметься формуванням державної політики у сфері правоохоронної діяльності.

Президент Володимир Зеленський у середу, 5 серпня призначив Олега Татарова новим заступником керівника Офісу президента. Відповідний указ №310 / 2020 розміщений на сайті ОП, передають Патріоти України.

«Призначити Татарова Олега Юрійовича заступником керівника Офісу президента України», - йдеться в повідомленні. Як повідомили в Офісі президента, Татаров займатиметься формуванням державної політики у сфері правоохоронної діяльності.

«У сферу моїх компетенцій входить формування державної політики в галузі правоохоронної діяльності, експертне-аналітичне забезпечення діяльності Офісу президента України, забезпечення гарантій національної безпеки держави у сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини», - цитує слова Татарова прес-служба президента.

Нагадаємо, Олег Татаров — колишній заступник начальника Головного слідчого управління МВС України часів президентства Віктора Януковича. За інформацією ЗМІ, під час Євромайдану він особисто переконував медіа і закордонних послів, що протестувальники стріляють самі в себе.

У квітні цього року Олега Татарова намагались призначити заступником директора ДБР. Ініціативна група постраждалих на Майдані на початку квітня цього року оприлюднили заяву, де йдеться про те, що Татаров - людина часів януковича-захарченка. «Він був заступником начальника головного слідчого управління МВС - це людина, яка була безпосередньо причетна до переслідувань майданівців», - йдеться у заяві.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...