Хіти тижня. Удар у саме серце скреп: У світі знову різко впали ціни на нафту через радикальне рішення Трампа щодо ЄС

Ціни на нафту еталонних марок в четвер, 12 березня, впали в процесі азіатських торгів після заборони на в'їзд у США для європейців, передають Патріоти України.

Зокрема, американський президент Дональд Трамп закрив на 30 днів в'їзд для громадян країн Шенгенської зони через поширення коронавірусу.

Вартість Brent станом на 14:45 впала на 5,7%, до 33,83 долара за барель; WTI – на 6,1%, до 31,10 долара за барель; Urals – на 6,7%, до 28,74 долара за барель. Про це свідчать результати торгів.

На відкритті торгів вранці вартість ф'ючерсів Brent на лондонській біржі ICE Futures досягла 34,28 долара за барель, що на 4,5% нижче за рівень закриття попередньої сесії.

Водночас ф'ючерс на нафту WTI на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизився на 4,6% – до 31,57 долара за барель.

Крім того, ціна російської нафти Urals обвалилася на 9,4% – до 29,39 долара за барель

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...