Хіти тижня. Українському президенту приготували "сюрприз": Зустріч Зеленського і Трампа відбудеться не у Вашингтоні

З'явилася несподівана інформація про можливу зустріч президентів США і України...

Володимир Зеленський і Дональд Трамп можуть зустрітися 31 серпня у Польщі, куди український президент вже запрошений. Інформацію про це повідомило агентство Інтерфакс-Україна з посиланням на віце-прем'єра польського уряду Яцека Сасіна, передають Патріоти України.

Американський президент розраховує взяти участь в церемоніях, приурочених до 80-річчя початку Другої світової війни, яка розпочалася 1 вересня 1939 року. Підтвердження візиту Трампа польською стороною вже були отримані. "Президент Трамп обов'язково приїде, ми вже отримали відповідне підтвердження, а також будуть глави інших держав - зараз ці візити знаходяться в стадії підтвердження", - заявив польський чиновник.

В цей же час в Польщі перебуватиме український президент Володимир Зеленський, який повинен провести першу зустріч з президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Пошкоджено десятки будинків: Росія завдала ракетного удару по Одесі, постраждала жінка

середа, 24 квітень 2024, 9:48

Російська армія вранці 24 квітня завдала ракетного удару по Одесі, постраждала 43-річна жінка, передають Патріоти України. Пряма мова: "О 7-ій ранку ворог завдав ракетного удару по Одесі. Наразі відомо про одну постраждалу 43-річну жінку. Вона у стані ...

Чиновники Путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...