Хіти тижня. "Успіх білоруської революції лише прискорить вторгнення Росії з подальшим нав‘язуванням гібридної війни", - Сергій Іванов

Навіть якщо протести в Білорусі задавлять, вже очевидно, що цим все не закінчиться.

"Якщо чесно, я не дуже вірив, що це всерйоз та надовго, але недооцінив ані рішучість протестувальників, ні ідіотизм Лукашенко, який вирішив відразу перейти до хардкору", - пише телеведучий Сергій Іванов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тепер, коли в ментів полетіли не лише слова, а і коктейлі, все набуває іншого змісту. І результати виборів уже не мають значення, адже коли починаються постріли, стає не до процедур.

Сьогодні подивився відео, на якому автомобіль врізається у натовп ментів. По ньому стріляють, але він проривається, підіймаючи їх на капот. Це дуже промовистий момент: коли люди готові на таке, герилья – питання часу.

Як би там не сталося цього разу, Лукашенко – це вже потенційний Чаушеску і швидкість розв‘язки перебуває у прямому зв‘язку з кількістю трупів, які він залишить.

Втечу Тихановської до Литви розцінюю як слабкість і зраду. Ба більше, не дуже зрозуміло, як вона змогла безперешкодно виїхати з оточеного спецназом Мінська. Є питання, погодьтеся.

Ну і головне. На превеликий жаль, успіх білоруської революції лише прискорить вторгнення Росії з подальшим нав‘язуванням гібридної війни і створенням умовної Вітебської народної республіки або кількох. Все лише починається".

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.