Хіти тижня. В окупованому Донецьку відкрили пам’ятник російському терористу "Гіві"

“Гіві” ліквідували 8 лютого 2017 року на території військової частини в окупованій Макіївці. У його кабінеті здетонував вибуховий пристрій.

В окупованому Донецьку відкрили пам’ятник командиру батальйону бойовиків “Сомалі» Михайлу Толстих на прізвисько “Гіві“, який був ліквідований у 2017 році. Про це повідомляє блогер Денис Казанський у Twitter, передають Патріоти України.

“Спасибі, що захистив Донбас від пенсій і зарплат! Як добре, що тепер доводиться жити в злиденній кримінальній дірі”- навів він слова, які повинні були сказати “вдячні” жителі Донбасу на відкритті пам’ятника.

Журналіст Станіслав Асєєв також прокоментував відкриття пам’ятника бойовику. “Ще одна яскрава ілюстрація до вільної економічної зони пана Кравчука і виборів в ОРДО: у Донецьку відкрили пам’ятник “Гіві””, – йдеться в пості Асєєва.

Журналіст зазначив, що в окупованих Донецьку, Макіївці та Харцизьку є тисячі могил окупантів, яких ненависники України вважають “полеглими героями”. При цьому тисячі родичів цих окупантів кладуть на їхні могили георгіївські стрічки. “Ціле покоління вже тих, хто України навіть не знає, гордо крокуючи повз бюсти Захарченка, “Гіві” і Мотороли з нашивками військових ліцеїв “Л/ДНР”… Думати, що війна на Донбасі – це про економіку і питання «чого хочуть люди» – не розуміти ситуацію від слова зовсім”, – підкреслив Асєєв.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...