Хіти тижня. Відвоювання Донбасу: ЗСУ просунулись на 1,5 км, окопавшись на околицях Горлівки

Українські бійці вважають, що відходити назад вони не повинні за наказом київських політиків, тому що знаходяться на своїй землі.

У Золотому-4, де планується розвести війська, бійці батальйону «Айдар» просунулися на півтора кілометра вперед до території Горлівки, контрольованої російськими окупантами. Про це йдеться в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

Повідомляється, що батальйон «Айдар» отримав завдання зайняти ці позиції ще місяць тому і весь цей час військові обладнували бойові позиції. В результаті жиденький лісок перетворився в земляну фортецю.

Тепер «айдаровці» відчувають себе в безпеці. На їх позиціях є буржуйка, світло і розетки.

Обладнанням займаються всі по черзі - коли одні копають, то інші прикривають.

За словами бійців, батальйон зайняв ці позиції, тому що загроза нападів диверсійних груп була надто великою. «Гібриди» Путіна використовують снаряди, щоб запалити сухі поля, дерева. За населеним пунктам стріляють, щоб підпалити будинки.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...