Хіти тижня. "Вово, виходь!": Порошенко приїхав на НСК і чекатиме на Зеленського (відео)

У прес-центрі, куди після короткого виступу на площі перед НСК відправився Порошенко, він заявив, що чекатиме на Зеленського до 15:00.

Порошенко прибув на дебати та чекає Зеленського. Фото: Українська правда.

Чинний глава держави Петро Порошенко прибув на НСК "Олімпійський", де заплановані дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, передають Патріоти України.

Перед тим, як відправитися до прес-центру, підготовлений для проведення дискусії, Порошенко піднявся на сцену, встановлену перед стадіоном і звернувся до кількох тисяч прихильників, які зібралися перед НСК.

"Ми вибрали дебати, тому що це - ознака демократії ... Якщо пан Зеленський вже повернувся з Парижа, якщо для нього Україна - понад усе, ми чекаємо його для проведення дебатів ... Ми будемо його запрошувати щодня", - заявив Порошенко.

Зі сцени і з натовпу на площі від прихильників Порошенка чулося скандування "Вова, виходь!, Вова, виходь!". У прес-центрі, куди після короткого виступу на площі перед НСК відправився Порошенко, він заявив, що чекатиме на Зеленського до 15:00.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...