Хіти тижня. Виглядатимете значно молодшою: Три жіночі стрижки на середню довжину волосся

У моду входять жіночі стрижки на середню довжину волосся, які зроблять будь-яку представницю прекрасної статі значно молодшою за свої роки. Така зачіска не вимагатиме складного укладання, достатньо вимити і висушити волосся феном, зазначають Патріоти України.

Подовжений боб

Градуйовані пасма стрижки лонг боб чудово приховують недоліки шкіри обличчя та шиї, при цьому овал обличчя візуально витягується. Уникайте укладок з ідеально прямим волоссям, якщо ви старше сорока років або маєте проблеми із зайвою вагою. Ідеальним вибором буде пишний подовжений боб з косою філірованим чубчиком або прямим прорідженим чубчиком.

Каскад

Класика жанру – градуйовані пасма стрижки каскад, яка підходить жінкам різного віку і дозволяє завжди виглядати доглянуто та привабливо. Щоб стрижка приховувала вік та освіжала образ, варто приміряти каскад середньої довжини або трохи вкорочений. "Драбинка" в області обличчя дозволить наблизити форму обличчя до овалу і зробити візуально ідеальною.

Стрижка рапсодія

У цієї стрижки трохи подовжені нижні пасма, а верхні стрижуться "драбинкою". Зачіска візуально надає особі витягнутої форми овалу, дозволяє прибрати посічені кінчики, щоб волосся в цілому виглядало живим і здоровим.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...