Хіти тижня. "Избушка поворачивается ж...пой к лесу": У мережі висміяли "образу" пропагандистів Путіна на Британію

Лондон не допустив телеканал RT на конференцію про свободу ЗМІ.

Маргарита Симоньян. Фото: скріншот з відео.

Російським пропагандистам відмовили в акредитації на "глобальну конференцію з питань свободи преси", яку проводить Британське Міністерство закордонних справ. Про це повідомляє пропагандистка Кремля Маргарита Симоньян на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

Так, Лондон не допустив телеканал RT на конференцію про свободу ЗМІ. За даними видання "РИА Новости", прес-секретар російського посольства в Лондоні прокоментував ситуацію і назвав рішення британського МЗС дискримінацією.

"Не можна придумати кращої ілюстрації справжнього стану зі свободою ЗМІ в Великобританії. Однак на конференції, наскільки можна зрозуміти, передбачається обговорювати положення журналістів де завгодно в світі, але тільки не в цій країні", - додав представник дипмісії.

У мережі український сегмент користувачів порадів такій новині.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...