Хіти тижня. "Изгнать русскую армию!": Пропагандист Путіна влаштував істерику через заяву в ЄС (відео)

Ведучий німецького телеканалу ZDF Клаус Клебер заявив, що загроза російського вторгнення в Естонію, як це сталося в українському Криму, вкрай висока. Така заява розлютила топ-пропагандиста Кремля Володимира Соловйова, і він вибухнув звинуваченнями на адресу європейських журналістів, повідомляють Патріоти України.

Як пише Berliner Kurier, в ефірі випуску новин Клебер змоделював ситуацію реального нападу Росії на одного з членів Європейського союзу.

"Американська армія спільно з німецькими та європейськими союзниками вирушили до Естонії, щоб вигнати підрозділи російських Збройних сил, які увійшли туди, як кілька років тому в Крим", — сказав телеведучий.

Потім він попросив глядачів не турбуватися. "Це неправда. Просто образ. Однак цілком реалістичний", — додав Клебер. Крім того, він нагадав глядачам про "стримувальну" роль НАТО.

На думку Клебера, саме альянс забезпечує мир на європейському континенті. Журналіст підкреслив, що організація уособлює "безпрецедентну історію успіху", але зараз НАТО "ослаб" як ніколи раніше.

Виступ європейського журналіста глибоко зачепив головного рупора путінського режиму, і він безпідставно звинуватив його в пропагандистській маніпуляції на своїй сторінці в Instagram.

"Німецький телеканал ЦДФ оголосив війну Росії. Подібна модерація на державному каналі ФРН — це провокація з геббельсівського ящика", — уїдливо написав Соловйов.

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...