Хіти тижня. Замиритися з Кремлем за будь-яку ціну: Екс-спікер Верховної Ради Литвин напророкував Україні швидкий кінець (відео)

Відмовитись від Криму, прийняти Донбас на умовах Москви на думку достойника то менше зло

Володимир Литвин

Екс-спікер парламенту, позафракційний депутат, Володимир Литвин заявив, що якщо протягом п'яти років не закінчиться війна на Донбасі, то Україна може припинити своє існування як держава. Про це проросійський нардеп заявив в ефірі телеканалу NewsOne, зазначають Патріоти України.

«Якщо конфлікт не завершиться за п'ять років першої каденції президента, то, я думаю, тоді можна сказати, що Україна не буде. Це жорстокі реалії, які не можна не помічати», - заявив політик.

За його словами, потрібно про мир розмовляти з усіма, від кого залежить вирішення цієї проблеми.

«Цю проблему потрібно вирішити якомога швидше ... А демонструвати те, що тут я розмовляти буду, а тут не буду, то це означає пролонгувати конфлікт», - сказав Литвин.

Литвин впевнений в тому, що Україна нібито більше не зможе протистояти агресору, оскільки не має для цього достатніх сил і ресурсів.

«Запасу виживання, запасу на те, щоб в Україні продовжувалася війна, в Україні немає. Люди також хочуть життя, вони не хочуть, щоб гинули їхні діти», - заявив політик.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...