Замиритися з Кремлем за будь-яку ціну: Екс-спікер Верховної Ради Литвин напророкував Україні швидкий кінець (відео)

Відмовитись від Криму, прийняти Донбас на умовах Москви на думку достойника то менше зло

Володимир Литвин

Екс-спікер парламенту, позафракційний депутат, Володимир Литвин заявив, що якщо протягом п'яти років не закінчиться війна на Донбасі, то Україна може припинити своє існування як держава. Про це проросійський нардеп заявив в ефірі телеканалу NewsOne, зазначають Патріоти України.

«Якщо конфлікт не завершиться за п'ять років першої каденції президента, то, я думаю, тоді можна сказати, що Україна не буде. Це жорстокі реалії, які не можна не помічати», - заявив політик.

За його словами, потрібно про мир розмовляти з усіма, від кого залежить вирішення цієї проблеми.

«Цю проблему потрібно вирішити якомога швидше ... А демонструвати те, що тут я розмовляти буду, а тут не буду, то це означає пролонгувати конфлікт», - сказав Литвин.

Литвин впевнений в тому, що Україна нібито більше не зможе протистояти агресору, оскільки не має для цього достатніх сил і ресурсів.

«Запасу виживання, запасу на те, щоб в Україні продовжувалася війна, в Україні немає. Люди також хочуть життя, вони не хочуть, щоб гинули їхні діти», - заявив політик.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...